weAlarm service van weMaron

door | nov 21, 2018

– De weAlarm 7 alarmknop:

De waterdichte GPS alarmknop die overal werkt!

 

De weAlarm 7 is een waterdichte GPS-tracker met alarmknop die zowel binnens- als buitenshuis werkt.

Door zijn handzame formaat is hij makkelijk mee te nemen of om de nek te hangen en met het meegeleverde dockstation is hij simpel op te laden. Er kunnen tot 5 telefoonnummers geprogrammeerd worden die een sms-bericht met GPS-locatie krijgen op het moment dat de SOS knop ingedrukt wordt.

Mocht uw mantelzorger uw locatie willen weten, dan kunnen hij dat opvragen met één druk op de knop. Onze weAlarm service registreert alle berichten en gaat na of er actie is ondernomen om de gebruiker te bereiken als de alarmknop ingedrukt is. De gebruiker en/of mantelzorgers krijgen een bericht als de weAlarm 7 opgeladen moet worden. Wij adviseren de knop iedere nacht te laden.

Alle handelingen van de gebruiker en reacties van de mantelzorgers worden geregistreerd conform onze gebruikersovereenkomst. Op deze wijze wordt uw veiligheid sterk verhoogd terwijl uw privacy optimaal gegarandeerd blijft!

Wat het kost:

De weAlarm 7 wordt volledig ingericht geleverd. U betaalt eenmalig 49,95 euro voor de activatie op ons netwerk.

De weAlarm 7 kost eenmalig 129 euro.

Onze weAlarm service kost 14,95 euro per maand, daarvoor bewaken wij uw berichten en zorgen dat uw mantelzorgers actie ondernemen als de alarmknop wordt ingedrukt. Hiervoor kunt u tot 50 berichten versturen.

Heeft u interesse in de weAlarm 7?

 

Bel ons: 085-2019501